Sommarlov, men inte så mycket tid ändå.

Ni kanske har märkt att jag inte har lagt alls någon energi på bloggen de senaste veckorna, och anledningen till det är att jag helt enkelt inte har tid. Så jag väljer att leva mitt liv istället för att skriva om det. Ni som känner mig kommer få ta del av mina tankar och vad jag gör om dagarna ändå. Kanske är detta mitt sista blogginlägg, who knows? Nej, nu ska jag bege mig till älskade Linn som äntligen är hemma igen. Ha det gött!

Livet leker

Livet leker. Minst sagt. De senaste dagarna har varit så underbara (kan ha varit en anledning till att jag inte har haft tid att blogga), och de närmaste dagarna kommer säkert bli minst lika bra. På fredag är det Håkan på grönan som gäller och på torsdag ska jag träffa S. Och ni kanske vet vad jag kommer ägna mig åt söndag morgon? Nämligen att ta ett flyg till Florens, Italien! Dock ska jag inte se någonting av Florens, men ska upp till Assisi och där är det säkert också väldigt fint. Känner att den här sommaren kanske kan bli den bästa hitills. Antagligen kommer mycket att hända and I just love it!

Imorgon är det sommar på riktigt!

Har blivit lite tomt med inlägg på senaste tiden, men vad gör det, har ändå inte 10 000 läsare per dag direkt. Imorgon är det skolavslutning och det är så jävla underbart! Kan knappt fatta att imorgon kommer tvåan vara slut och när vi kommer tillbaka kommer vi vara treor. Det känns lite läskigt. Och 89:orna kommer försvinna. Nästa år är det vi som försvinner för att hitta nya vägar. Sommarlovet påminner mig om att jag verkligen borde börja maila universiteten i England om jag vill hälsa på dem i augusti menar jag. Och nu är det bara 18 dagar kvar till Linn kommer hem. Och imorgon är det ett år sedan jag och Mika åkte på Sofies flak när hon tog studenten och nästan två år sedan vi slutade nian. Helt sjukt vad tiden går fort. Lite finurligt egentligen att vi människor förundras över hur fort tiden går...


2 år sedan.