Fötterna gör ont!

Mina fötter värker, mina ögon vill blunda och jag skulle av allt vilja gå och sova. Men jag kan inte det. Om jag gör det, så kommer jag antagligen inte vakna upp vilket betyder att jag både kommer missa taxin och bussen. Antagligen kommer jag missa flyget då också. Tror inte att pappa är villig att betala 1500:- för en resa till Skavsta...

Så då får jag sitta här istället. Ska duscha snart och slänga kläderna i tvätten (råkade spilla på klänningen - sorry Ulli!). Kan ju inte komma till City-Terminalen och stinka massa sprit... Men, studentskivan var jättekul. Både Elise och jag var prinsessor, Philip var en bagare, Erik en fysiker (?) och Emelie var någon sorts dansare ala. Indien! :P
Och mina fötter värker nu som sagt. Jag hittade en tiaralik sak i Kista, så då blev jag en komplett sak! Jag vet inte riktigt vad jag skriver just nu, det enda jag vet att jag får inte missa taxin 03:15.

Nu vill jag gå och sova, men det går ju inte. Jaja, får väl sova på bussen och på flyget. Kanske skriver något i Strasbourg, we'll see, we'll see...

"Prinsessan af Bromma"

Min syster skrattar åt min rubrik och menar att jag är löjlig... Men prinsessa är vad jag ska vara ikväll på skivan och jag kommer ju från Bromma. Lite logiskt kanske?
Jaja, så här ser jag ut:








Nu: Stockholm Inatt: På väg mot Strasbourg

Jag kan knappt tro på att det verkligen är så varmt ute som det har varit idag. Jag var tvungen att ta av mig min jacka, och jag frös inte ett dugg. Man blir ju så glad av det är så varmt, måste ju ha att göra något att göra med solens D-vitaminer eller något.

Kanske har det att göra med den lättnaden som jag kände när jag lämnade in mitt nationella prov. Temat var sago och sanning, vilket kan verka lite klurigt men som tur var fanns det en rubrik som var perfekt för mig. Handlade om journalister och hur långt man får gå med pressfriheten. Det gick rätt bra, men jag vågar inte hoppas på något.

Efter provet satt jag ett tag med Philip på Zundays och sedan fick jag juts på moppe (första gången som jag åkte moppe haha) av honom till City-Terminalen. Kändes nästan som sommar när vinden fläktade mot oss. Underbart. Sedan köpte jag flygbussbiljett och växlade pengar och efter det köpte jag en del annat till ikväll.

Helt galet är det egentligen att jag först ska på studentskiva och sedan på natten åka till Strasbourg, känns inte så verkligt egentligen. 20:30 ska jag möta Elise och 03:45 ska jag vara på City-Terminalen! Men nu är väskan nästan helt färdigpackad så nu får jag börja göra mig ordning för kvällen!

image12
Jag och min gröna älskling åker ut på nya äventyr. Haha

Vår, vår, vår!

Den här dagen har varit så bra! Man blir så himla positiv av att det är vår, så skönt när solen äntligen bestämmer sig för att titta fram. Talet gick faktiskt rätt bra, kändes bra i alla fall och jag tror att jag kanske har övervunnit min rädsla för att stå framför klassen och prata. Vilken adrenalinkick det gav att känna att man kunde göra det.

Snart ska jag fylla på mitt lager av endorphiner och få ännu mer adrenalinkickar, ska nämligen springa efter maten. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, först var jag sjuk i cirka fem veckor och var som en soffpotatis och nu när jag är frisk kan jag inte få nog av att röra mig. Det är som att jag redan har blivit beroende. Fast det är nog bättre att vara beroende av att träna än någon drog. Fan va skönt det ska bli att springa i vårkvällen.

För mycket vodka

Förlåt, men jag tyckte att det här var rätt roligt...

image59

Läs hela artikeln här

Röda vindruvor och mörk choklad

Sitter här och äter röda vindruvor och mörk choklad, samtidigt som jag skriver mitt talmanus inför imorrn. Som infallsvinkel ska jag ha "Förnekelse av Förintelsen", men ni får inte tro att mitt syfte är att jag ska stå och förneka det!
   Nej, jag ska prata om de som förnekar förintelsen och hur oacceptabelt det är. Hur respektlöst det är mot sina medmänniskor, för vi får aldrig glömma den händelsen för vi kan inte låta det hända igen. Men att de andra stormakterna inte hindrade utrotningen av judar är något som jag aldrig har förstått - och kommer säkert inte göra det heller.
   Hur dum är man inte egentligen om man tror på allvar att det är en lögn? En myt, ett påhitt - något som aldrig har ägt rum. Skulle de miljontals (hundratusentals) överlevande ljuga ihop en gemensam historia? Om man tror det borde man verkligen se till att få hjälp.

Håkan Hellström är Kärlek.

Vilken underbar dag det var igår. Började med att jag faktiskt gick upp halv åtta som jag tidigare nämnde, för att plugga psykologi. I cirka fyra timmar pluggade jag. Efter det åkte jag in till stan för att smaka glassar med Anlu och Rebecka. Vi gick till fyra ställen och vi beställde tre kulor på varje ställe (förutom på glassbaren i Gamla stan där vi endast orkade med en kula), ni kanske kan förstå att jag inte känner mig så sugen på glass just nu.
   Sedan kom Ulli och mötte upp oss, innan det sprang vi på Philip och Shorty. När jag väl hade pengar hade han ingen studentskivebiljett till mig... Lite senare lämnade Ulli och jag Rebecka och Anlu för att åka till Fryshuset hur läget var där. När vi kom dit hörde vi Håkan sjunga. Alltså ingen inspelad musik, utan han sjöng verkligen (antar att han hade genrep)! Jag var i extas. På riktigt. Lite fundersamma var vi också över de två köerna... Men vi ställde oss i den kortare efter att vi hade köpt med oss mat.
   Tack vare det så kom vi fram till ungefär andra raden. Under konsertens gång så flyttade vi oss rätt mycket - precis som det ska vara! Sedan började konserten. Ni anar inte hur underbar Håkan var på scen och hur mycket vi dansade! Svetten rann, bokstavligen. Jag tror att den var en av de bästa konserterna jag har varit på. Passade på att filma också, kanske lägger upp något här sedan. En av låtarna dom jag spelade in var Gårdkvarnar Och Skit, men jag råkade radera den. Väldigt synd. Fast Håkan är ändå kärlek. Kärlek med stort K.

Glassprovning och Håkan imorgon!

Fredag kväll och här sitter jag med en kopp rooiboiste och jag har dötrist. Tanken var ju att jag skulle råplugga psykologi hela kvällen, men om jag ska vara ärlig orkar jag inte plugga mer. Satt ju på Stadsbiblioteket i fyra timmar och pluggade allt. Det borde väl ändå räcka?

Apropå psykologi så fick jag tillbaka mitt prov idag. Det gick inte lika bra som jag trodde att det skulle gå. Nå väl, gjort är gjort, det enda jag kan göra nu är att blicka framåt - till nästa prov. Som är på tisdag och på det måste jag få MVG på. Jahapp. Därför ska jag upp halv åtta imorrn och plugga mer. Gud vad jag känner mig som en nörd som tänker göra så, men jag kan ju inte göra det på eftermiddagen för då ska jag, Anlu, Jining och Rebecka testa massa glassbarer. För KZINES räkning vilket är wunderbart ju! Och sen på kvällen ska jag ju gå på Håkan med Ulli :). Åh det ska bli så himla jäkla underbart. Kan inte beskriva det på något annat sätt.

Jag vill ut. Inte sitta här och inte göra någonting alls. Någon som vill bjuda mig på en drink? Haha

Jag är duktig. Faktiskt.

Nu känner jag mig både duktig och stolt! Lämnade för en stund in min resolution till min sociallärare (som by the way är helt underbar!) och jag fick massa beröm. "Fantastic, great English.." osv. Yay! Dessutom är jag klar med min andra English commentary. Den blev faktiskt rätt bra, fast det inte alls kände så bra.

Och nu är visst klockan snart tjugo över och jag ska snart gå och möta Ulli. Hon ska få tillbaka sin body, det är lite synd för jag tyckte om den. Får väl köpa en egen när jag har råd :P.

Hektiskt

Jag  vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra. Verkar finnas så lite tid liksom. Och nu sitter jag och skriver en engelskauppsats, vilket inte går sådär skitbra. Men jag ska klara av att skriva den! Så det så.

Nu borde jag nog fortsätta skriva. Åh ge mig sommarlov nu.

No social life from now on

Mitt sociala liv är från och med idag slut fram till nästa onsdag. Jag kommer vara så upptagen. Detta har jag att göra:

Onsdag 16/4: Lämna in socialläxa - resolution
Torsdag 17/4: (Lämna in historyessay about Russian revolution)
Lördag 19/4: Håkan Hellström live på Arenan (visserligen kul, men det tar upp tid! :P)!
Måndag 21/4: Nationellt delprov A i svenska - tal
Tisdag 22/4: Psykologiprov
Onsdag 23/4: Nationellet delprov B i svenska - skrivning HELA dagen
                         Studentskiva (klänning fixad :D)
Torsdag 24/4: På natten åker klassen till Skavsta för att flyga till Strasbourg, kommer hem måndag 28/4.
Söndag 27/4: Deadline för TRE artiklar till KZINE
Tisdag 29/4: Prov i engelska - att skriva en commentary

Dagarna framöver kommer att bestå av att förbereda talet, plugga till provet och läsa igenom texterna inför nationella provet. Dessutom ska jag hinna träna också. Men jag ska inte gå så långt att jag sitter med grejer på fredagkvällen. Tror ni att jag är stressad? Nej då. Jag ska klara det här!

Tänd ett ljus för Engla

Jag läste på en tidnings hemsida tidigare ikväll att man skulle tända ett ljus för Engla klockan 21.00, det glömde jag bort att göra just då så jag har tänt ett nu istället. Men mitt ljus lyser inte endast för henne - utan också för alla andra barn som har mistlivet på ett sådant grymt sätt. För att barn ska få vara barn.

Vila i frid


Hurtbulle/energiknippe

Ni anar inte hur mycket energi jag har inom mig just nu och jag känner mig så glad, trots att jag borde vara stressad över hur nästa vecka kommer att bli. På måndag har jag det nationella delprovet A, jag ska alltså hålla ett tal (har fortfarande inte bestämt något ämne), på tisdag har jag psykologiprov på saker som jag inte alls känner mig hundra på och på onsdag har jag B-delen i nationella provet. Samma dag ska jag på studentskiva och på natten ska jag bege mig till Skavsta, där klassen kommer mötas och åka till Strasbourg. Jag känner mig inte alls stressad, konstigt nog känns det som att allt kommer att ordna sig.

Svaret som tar bort stressen för just idag är att jag har för första gången på nästan fem veckor, gått och tränat! Hade inte så mycket tid på mig, så jag sprang i 25 minuter och gjorde sit ups men det var så skönt! Ni anar inte. Det blir alltid så när jag tränar, att jag inser hur mycket jag älskar det men att jag aldrig tänker träning på det sättet när jag inte är gymmet. Då känns det som ett måste. Det ska inte behöva vara så, för då är det ingen idé att träna - för man kommer ju inte göra ett bra resultat. Jag känner mig så glad över att jag Äntligen är frisk och kan träna igen!


För sent för Edelweiss.

Karin totaldissade Håkans nya album, men jag kan inget annat än att älska den! Jag tycker så mycket om den.

"Jag vet inte vem jag är,
men jag vet att jag är din"

Så vackert och det kan ju inte vara annat än underbar.

image58

Men jag är visserligen en sucker för Håkan.

Engla finns inte mer.

Mamma informerade mig nyss om att de har hittat 10-åriga Engla. Död. Och det är 42-åringen som har erkänt. Vilket jävla sjukt svin! Fy fan för det! Om det inte hade varit för mannen som tog foton på både mannens bil och på Engla, så kanske de aldrig hade upptäckt att det var han som var den skyldige. Han hade dessutom erkänt ett mord på en 31-årig kvinna som han hade dödat 2000.

Jag tycker så synd om Englas mamma och pappa. Måste vara hemskt för mamman, men tänk hur det måste vara för pappan som har levt utomlands flera år och har antagligen inte träffat sin dotter så mycket. Vad mycket han måste ångra sig nu.

Det är sånt här som får mig att bli mer sugen på att plugga juridik och kunna sätta dit sådana typer. Det ska inte vara möjligt att sådana ska gå fria. Visst, det går aldrig att få bort alla, men samhället kan ju bli bättre om några försvinner.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls


Apelsinbitar

Har precis kommit hem från en mysig fika med Elise. Vi hamnade på Chokladkoppen i Gamla stan där vi förutom tryckte i oss kanelbullar stora som tefat och drack te, också ägnade oss åt att dela apelsinskal. Väldigt effektivt måste jag säga. Men såklart vi hann prata en massa också. Vi diskuterade bland annat The Game, ni vet det där uppståendeväckande raggningsknepet? Då man basically förolämpar den man raggar på. Om det funkar, ja, det är frågan.

Apropå det, man borde ärligt talat testa det sättet för att se om det verkligen är bra, om det funkar för oss tjejer också. Dock tror jag inte att det skulle vara så lyckat om båda körde samma knep :P. Skulle ju verkligen inte leda till någonting alls.

För övrigt är min huvudvärk fortfarande kvar, den ger inte med sig och jag orkar inte gå ca tio meter till skåpet och hämta en ipren. Jobbigt ju! Sen var det ju uschligt kallt idag också. Vidrigt kallt.

Dagen efter

Det blev till slut bara Phiip och jag igår. Men det var trevligt. Först var vi på något ställe på Söder och sedan hamnade vi på en pub. Och sen skulle jag köpa ballerinakakor från en dån där maskin, men jag råkade trycka på daimen istället. Men den var också god! Och nu är jag skyldig honom 49:- och så har man huvudvärk. Jippi!

Världen är för liten.

Nu sitter jag hemma hos Mika. Helt färdig är jag. Vi hade ju födelsedagsmiddag för mamma här, som var väldigt mysig. Plus att jag fick träffa Mika också. Lite synd, vi träffas inte så ofta längre fast inte lika sällan förut. Nu blir det i alla fall en gång i veckan :). Det behövs, vi har ändå kännt varandra i nästan tolv år. Det ska man nog ta vara på.

Vad har jag på mig då? Hälften av min outfit är lånad - strumbyxorna är Sofies och den blåa bodyn är Ullis. Sedan har jag en svart kjol med hög midja till. Lite av pennstuk. Kanske slänger upp en bild här om jag har lust. We'll see, we'll see...
  Det har vart en rätt bra dag idag, mötte upp Ulli och Mikaela som fikade med två tjejer från deras Gröna Lund-utbildning, Karin och Ninni hette dem. Trevliga tjejer, men jag skräms över hur liten världen är! Karin går i samma teatergrupp som Micis, Nikos i min litterär gestaltning och en i min skolan och Ninni går i Ullis gamla skola... Tänka sig.

Kär

image57 Jag är kär. I Marimekkokjolen från H&M. Men den är dyr. 498:- kostar den.

Sol tack

image52

Lördag förmiddag och ingen sol till synes. Det tycker jag är väldigt tråkigt, för jag vill ha riktig vår med soool.
Och så vill jag se ut som jag gjorde när jag var på Sicilien. Brun, vältränad... Måste verkligen bli frisk så att jag kan komma iväg till gymmet, nu kan jag dessutom träna på alla World Class i Stockholm! Tidsbegränsningar har jag visserligen, men det är bara på måndag - onsdag så det blir nog bra. Men tillbaka till Taormina och Sicilien, jag vill så tillbaka! Underbart var det... Hm, man kanske kan försöka dra dit i Augusti? Linn och jag pratade ju om det i sommar. Jaja, vi får se vad som händer!



Nu blir det inga fler Sicilienbilder, i alla fall inte just nu för jag blir för suktad ^^. Tror ni att halsonten är borta imorrn så att jag kan träna? För jag vill boxas.... eller spinna kanske...

Ajuste, ska passa på att säga grattis till mamma som fyller 49 idag!

Min mage tycker Inte om grädde

Ouch. Min mage gör ont och jag mår illa. Jag tror minsann att min mage har blivit lite känslig, jag som är känd för att vara värsta gottegrisen. Under påskhelgen kunde jag äta nästan tre påskägg utan att må illa eller få ont i magen. Och nu mår jag skit efter att jag smakade lite när jag bakade chokladmoussetårtan. Ni som brukar uppskatta den och ni som kommer få möjlighet att äta den - jag tror faktiskt att ni kommer tycka att den här är ännu godare!

Apropå bakning och sådant, så kan jag med stolthet säga att jag faktiskt är bra i köket. Jag tycker det är roligt. Kanske kan man falla tillbaka på matlagning/bakning och försörja sig på det om jag misslyckas som journalist. Kära gamla jantelagen skulle säkert få slaganfall, men jag tror att jag kan lyckas som det. Journalist alltså. Folk ska vara rädda för att bli intervjuade av mig. Lite som Janne Josefsson. Åh, vad jag vill träffa honom. Han kanske är min idol ändå.

Min mage skriker att den vill sova. Typ. Fan, det där lät lite väl flummigt, men jag är väldigt trött. Ska bli så skönt att få sova ut - och inte kommer det vara något mer Café Gråmunken heller. Wunderbart!
Jaja, sov gott och dröm sött. :)

Fika och kändisspan

image50

Åh, det känns så bra! Jag stannade kvar i skolan efter att jag hade slutat och skrev historian och nu är jag klar. Så skönt! Slipper jag tänka på det resten av helgen. Sedan åkte jag till Söder och träffade Karin och Lisa, och vi slog oss ner på Louie Louie. Om det inte var David Bexelius som satt vid bordet bredvid måste det varit hans klon. För man kan inte vara så lik!
Nu ska det bakas chokladmoussetårta :).

God morgon

Förra inlägget blev kanske lite väl deprimerande och tråkigt, nu ska det bli ändring på sådana känslor! Nu ska jag försöka hitta nya krafter och komma tillbaka starkare än någonsin. Jag kan klara av mina krav och jag är precis lika bra som alla andra. I alla fall vad jag försöker tro på. Ni får inte tro att jag är någon som ger upp, för det är jag verkligen inte. Just nu är jag i en liten svacka som jag kanske inte har haft sedan åttan. Möjligtvis var det på tiden och nyttigt för mig. Solen skiner och det kan ju inte bli en dålig dag.

En idiot

Min motivation är borta. Jag orkar inte mer. Pressen för att få bra betyg är för hög och mina krav känns för höga för att jag skulle kunna klara dem. Det är bara två månader, eller till och med mindre än så kvar tills skolavslutningen. Då kommer betygen vara satta och man kommer inte kunna förändra någonting. No way liksom.

När vårterminen började i höstas kändes det verkligen som att jag skulle klara av allt. Kunna gå ut tvåan med alla MVG förutom VG i gympa. Då kändes det som att jag kunde verkligen visa att jag är precis lika bra som andra. Men det känns så långt bort nu, spelar ingen roll vad jag gör eller hur hårt jag kämpar, kommer aldrig nå dit jag vill. Och vad tjänar det till om jag får alla MVG? Jo, jag behöver inte vara orolig för min framtid i alla fall...

Just nu har jag den känslan som man kan ha ibland, då man går runt och känner sig som en bluff. Det är som att man går på nålar, eftersom man är rädd för att någon ska avslöja hur man egentligen är. En idiot som inte alls platsar bland alla snillen. För så kan det kännas ibland där jag går, att man inte är tillräckligt smart och det känns förjävligt just nu. Snälla, ge mig motivation så att jag inte känner mig som en jubelidtiot.

Snö.

Precis när jag vaknade imorse fick jag reda på att det hade snöat i natt. Och det var ju så sant så, utanför fönstret kan man se den annars så gröna gräsmattan är täckt av ett lager snö. Jippi. Jag vill inte ha vinter igen. Jag trodde att vi hade fått nog av det. Hallå, det är faktiskt april nu! Okej om det snöade i mars, men april?

Vem vet, snön kanske är kvar eller kommer igen i maj. Eller varför inte på midsommar? Det vore ju toppen.

Va?

Vad är det här? Varför började det snöa i eftermiddags?

Det är visst vår. Den gömmer sig bara.

"Du sa ju att det var vår. De lyssnar inte på dig" - Sofie om att metereologen på tvn informerade om att det idag skulle vara regn plus att det skulle bli kallare. Nej, de verkar inte göra det. Var är våren? Den var ju här i lördags. Aja, jag är nöjd så länge det inte snöar. Då är allt toppen. För snö är inte okej. Jag har ju börjat använda min vår/sommarjacka nu ju. Och jag frös inte.

Så metereologen har nog fel. Våren är visst här, den gömmer sig bara. Plus att de lägre temperaturerna är nog bara en svacka. Snart kommer det bli varmt. Ni kommer få se att vi snart kan ligga i Rålis med en bikini och njuta av solen. Jag lovar!

Förutom att vädret inte är på topp så är jag glad. Jag ringde tillbaka till Café Muren igår och guess what - jag ska dit på måndag! Nu vet jag inte om jag ska på intervju eller provjobba, men det blir nog bra vilket som. Det betyder att jag kommer att dissa Café Gråmunken, det kommer ju inte gå bra om jag är rädd för ägaren...

Hjälp

Mamma och Sofie pratar så vuxet, det skrämmer mig... Det började med att mamma visade det enda som hon hade fått när hon hade slutat från sitt jobb (som hon hade haft i ca 20 år) var en rätt så ful mugg. Och så börjar Sofie prata om att det bästa man kan få är nämligen en Skål och att hon minsann vill ha det när hon flyttar hemifrån. Vuxenpoäng till henne kanske?

Älskade vår

Vi hade ju som sagt picknick igår och det var underbart mysigt. Och inte allt för kallt när solen var framme.
Fler picknickar tack!

image49

Jag ligger på Stawe som ligger i Mikkis knä. Wunderbart.


Bloody Sunday

Den här söndagen känns verkligen som en bloody Sunday. Grå och helt värdelös. Det har verkligen inte gått bra att skriva klart historian och engelskan - har verkligen inte gått.

Och jobbet, jag vettefan om jag vill gå tillbaka dit. Ägaren till Café Gråmunken skrämmer mig och då menar jag det! Till slut höll jag nästan på att börja gråta... Liksom, när han är i närheten känns det som att jag inte kan göra någonting rätt och  som att han vaktar mig hela tiden. Visst, det är hans jobb att kolla så att jag sköter mig eftersom jag är ny, men ändå - han är fan läskig!

Sedan så ringde Café Muren mig, som ironiskt nog ligger mittemot Gråmunken, och frågade mig om jag var intresserad. Jag svarade att jag inte var det. DUMMA LOUICE!!! Kom på att hon som ringde lät way trevligare, plus att det är ett gayställe och alla vet att gaymänniskor är sköna. Så jag ringde upp och lämnade ett meddelande om att jag är intresserad. Hoppas, hoppas att de ringer upp igen... Håll tummarna för mig!

Vårkänsla

Det var meningen att jag skulle gå ut med Philip och Elise idag, men så blev det icke... Så istället sitter jag här och laddar upp bilder på bilddagboken. Jag hade hellre varit ute, men så blir det ibland. Men det har varit en sjukt mysig dag i alla fall! Först så hade jag, Mikki, Mika, Maria, Ulli, Tobbe, Micis, Filippa, Stawe, Adam, Karin och Charlee picknick i Vita bergsparken, och efter det fikade jag, Tobbe, Adam, Ulli och Karin. Och vet ni, det var vår!


Fredag!

Min bloggstatistik har gått ner, inte bra... Kan ju bero på att jag inte har varit så bra på att blogga på sistone, har varit så upptagen. Jag kommer inte ha mindre att göra bara för att det är fredag och att det nu är helg. Nope. Har en artikel, en english essay och en history essay att göra. Plus att jag kanske ska jobba imorgon och på söndag, om de nu ringer mig. Det kanske ligger en servitrisframtid framför mig, vi får se.

Igår var det ju Ung Medias utbildningsdag, där jag hjälpte till lite grann. Fast det blev så att jag inte gjorde så mycket. Efter det så åt styrelsen, valberedarna och de som är anställda middag tillsammans. Mycket trevligt. Betald var den också. Efter det gick jag och några andra sköna människor ut, det var najs. Men nu känner jag mig rätt seg, kom hem vid 1 ungefär och så gick jag upp 6. Yay!

Nej, nu måste jag iväg på möte!

Jävla hosta och bloggtorka

Anledningen till att jag inte har bloggat på de senaste dagarna är för att jag har varit begraven i en massa plugg. Jag kan inte komma ihåg senast jag hade så mycket att göra. På min to-do-list syns det att jag måste plugga till svenskaprovet om 1800-talets litteratur, skriva en historiauppsats om okänt ämne, en commentary till engelskan och två artiklar för KZINE. Och sen har jag en italienskaläxa. Känner mig smått stressad. Och jag borde verkligen inte blogga alls för tillfället, eftersom jag har litterär gestaltning, tanken var att jag skulle skriva en novell. Dessutom måste jag gå snart.

Ska nämligen till vårdcentralen och kolla vad som är fel på mig. Det där lät brutalt, "vad som är fel på mig", men så är det. Min hosta vill inte ge med sig och jag går runt ansträngd hela tiden. Bara jag inte har någon "farlig" sjukdom så som TBC eller lunginflammation är jag nöjd, och att jag slipper äta penecellin. Nu har jag 21 minuter på att skriva något, kanske bäst att sätta igång.